ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Ανέλπιστη συμμαχία Μαρινάκη - Σαββίδη


Με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, νίκησε τον Γιάννη Αλαφούζο


Μερικούς μήνες μετά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέκαμψε στη θέση του επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε τον Μαρινάκη.
Στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν χθες στο συνεταιρισμό για την αντικατάσταση του Μηνά Λυσάνδρου, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπερίσχυσε κατά πλειοψηφία και συγκεκριμένα για μία ψήφο (7-6) του ανθυποψηφίου και ομολόγου του στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Αλαφούζου.
Ο κ. Μαρινάκης υπήρξε και στο πρόσφατο παρελθόν πρόεδρος της Λίγκας, συγκεκριμένα δε από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024, όταν και παραιτήθηκε μετά την πρόταση μομφής που επρόκειτο να καταθέσει εις βάρος του η πλειοψηφία της μελών της Λίγκας.
Επίσης, η Κάτια Κοξένογλου εξελέγη στη θέση της αναπληρώτριας προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.
Υπέρ της εκλογής Μαρινάκη ψήφισαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ, ενώ την υποψηφιότητα Αλαφούζου στήριξαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λαμία, Λεβαδειακός, Καλλιθέα και Άρης.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ψήφισε «λευκό», ενώ η ΕΠΟ απείχε από τη διαδικασία.
Ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα του διαβήτη; (Τι πρέπει να γνωρίζετε)Local Plan
Αναζητήστε τώραΥπενθυμίζεται ότι η προεδρική ψήφος του Μηνά Λυσσάνδρου (ΟΦΗ) μετρούσε ως διπλή επί της διαδικασίας, άρα ακόμα και σε περίπτωση ισοψηφίας (7-7) θα υπερίσχυε και πάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.