ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Λύγισε η Γιάμαλη...


Την τελευταία της εκπομπή από τη συχνότητα του Kontra Channel παρουσίασε η Νατάσα Γιάμαλη, καθώς -όπως έχει γίνει, ήδη, γνωστό- πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του MEGA. Αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της, η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ ευχαρίστησε τον σταθμό για το γεγονός ότι πέντε χρόνια πριν, πίστεψαν σε εκείνη και της εμπιστεύτηκαν μια δυνατή και συνάμα, δύσκολη ζώνη.
«Πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους για να βγει αυτή η βάρδια» είπε.
«Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων… Ενοχλήσαμε κιόλας και για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο… Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν» είπε η δημοσιογράφος, εμφανώς συγκινημένη.