ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Σαμπράκος και Δουβίκας σε μια συνέντευξη-ταξίδι ζωή


Μία εφ’ όλης της ύλης live συνέντευξη του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Τάσου Δουβίκα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην διαδραστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Prosport στον πολυχώρο Atraktos. Ο άσος της Celta de Vigo μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο Άργος, όταν σε ηλικία πέντε ετών κατάλαβε ότι η μεγάλη του αγάπη θα ήταν το ποδόσφαιρο. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στο όνειρό του είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον Έλληνα επιθετικό που μότο του είναι ότι «η μόνη αποτυχία είναι η μη προσπάθεια».
«Η διαδρομή μου είχε πολλές δυσκολίες αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω, έπαιρνα δύναμη από αυτές» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο στήριγμά του είναι η οικογένειά του.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Βασίλης Σαμπράκος (στη φωτογραφία συνομιλώντας με τον ποδοσφαιριστή) ο οποίος πραγματοποίησε τη live συνέντευξη με τον αθλητή σχολιάζοντας τα highlights της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και ταξίδεψε μαζί με τον Τάσο Δουβίκα στη ζωή του εντός και εκτός γηπέδου, ξεδιπλώνοντας πτυχές της που δεν ήταν γνωστές. Ήταν μία βραδιά που τα είχε όλα: Φυσικά, πολύ ποδόσφαιρο, χαρά, αλλά και συγκίνηση.