ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» βγάζουν ψεύτη τον Κασσελάκη


Πότε άραγε τους έκανε μία πρόταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί δεν το πήραν χαμπάρι; Μιλώντας ο Στέφανος Κασσελάκης (στον Θανάση Τσίτσα, στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos FM 91.5 της Νέας Υόρκης) είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρθηκε να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Αυγή στους εργαζομένους της, ώστε να εκδίδουν εκείνοι την εφημερίδα, αλλά η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση!
Η συνέλευση εργαζομένων της «Αυγής» ωστόσο βγάζει ψεύτη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν μας έγινε σχετική πρόταση από τη Διοίκηση και ουδέποτε μπήκαμε σε μία τέτοια συζήτηση», αναφέρουν σε post τους στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook. 
Και συνεχίζουν: «Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι παρά τις διαδοχικές εκκλήσεις μας για συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχέση με το μέλλον της εφημερίδας -ήδη μήνες πριν από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο- εκείνος ουδέποτε ανταποκρίθηκε».
Εκτός αν και ο κ. Κασσελάκης θεωρεί πρόταση αυτό που πέταξε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μανώλης Καπνισάκης σε μία συνάντησή του με τους εργαζόμενους της εφημερίδας, κάτι του τύπου «αν θέλετε την εφημερίδα πάρτε την εσείς». Μία πρόταση ίδιας αξίας με την «δεν πάμε για κανά τσίπουρο το Σαββατοκύριακο;».