ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Porn and the City: Ιστορίες από το Gotham City


Πως επηρέασε η πορνογραφία τις τεχνολογικές εξελίξεις τον τελευταίο μισό αιώνα – από τις βιντεοκασέτες και τις πιστωτικές κάρτες, μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη και την ταχύτητα του ίντερνετ; Ποια ήταν η Eλληνίδα πρόσφυγας που ξέφυγε από τους Γερμανούς και έγινε βασίλισσα του πορνό στη Νέα Υόρκη; Πως η απόφαση του Pornhub να μας παρουσιάσει τους διασημότερους γυμνούς πίνακες έφερε στο φως ένα από τα μεγαλύτερα μονοπώλια στη βιομηχανία του θέματος;

Στο πέμπτο επεισόδιο του INFOWAR που θα μεταδοθεί στο Attica TV, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 26 Απριλίου, ο Άρης Χατζηστεφάνου μας ξεναγεί στις περιοχές του Μανχάταν που κάποτε αποτελούσαν την «Ντίσνεϊλαντ της παγκόσμιας πορνογραφίας». 
Μαζί με τον Χρήστο Αβραμίδη συνομιλούν με καθηγητές πανεπιστημίου, δημοσιογράφους και σκηνοθέτες που αποκαλύπτουν το πολιτικό και οικονομικό παρασκήνιο μιας βιομηχανίας που έφτασε να ξεπεράσει σε κέρδη ακόμη και το Χόλιγουντ.

Το INFOWAR, ένα από τα παλιότερα ελληνικά podcast, επέστρεψε στην τηλεόραση. Σε κάθε επεισόδιο μια φαινομενικά απλή παρατήρηση από τη ζωή στη Νέα Υόρκη μετατρέπεται σε έναυσμα για την ανάλυση κρίσιμων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών φαινομένων που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Διεύθυνση φωτογραφίας: Θάνος Τσάντας. Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Πρωτότυπη μουσική: Ερμής Γεωργιάδης.
Αποκλειστικά από το Attica TV, σε πρώτη προβολή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και σε επανάληψη το Σάββατο στις 20:00.