ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τριήμερο πένθος στο Χαλάνδρι για τον Κώστα Παττακό


Με μια μεγάλη απώλεια ξημέρωσε η 26η Απριλίου 2024 για το Χαλάνδρι. Ο πρώην δήμαρχος της πόλης (1991-2002) Κώστας Παττακός έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών. Την είδηση ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντα, με λιτό μήνυμά της. 
Ο Κώστας Παττακός έδινε «μάχη», το τελευταίο διάστημα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη αλλά και την Αυτοδιοίκηση, με τη δράση και το έργο του επί τρεις θητείες στο δημαρχιακό θώκο.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 14:30 στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου. Η ταφή της σωρού του Κ. Παττακού θα γίνει, στη συνέχεια, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Χαλανδρίου. 
 Με απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στην πόλη και οι σημαίες στο δημαρχείο και τα δημοτικά κτήρια κυματίζουν μεσίστιες.
Ο Κώστας Παττακός, επί τρεις συνεχείς θητείες δήμαρχος Χαλανδρίου, αγαπήθηκε όσο λίγοι αιρετοί από τους πολίτες και τους εργαζομένους στο Δήμο, ταύτισε το όνομά του με τη σύγχρονη εικόνα του Χαλανδρίου και κέρδισε το σεβασμό φίλων και πολιτικών αντιπάλων για τη διορατικότητα και την καθαρότητα του χαρακτήρα του.Την ημέρα της κηδείας του, οι υπηρεσίες του Δήμου, πλην των Παιδικών Σταθμών, θα κλείσουν στις 14.00, για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι/ες που το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία.