ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

«Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις να μην μιλάμε»...


Το ξέσπασμα του πατέρα θύματος στα Τέμπη, για τις δηλώσεις Αυτιά και Βίκυς Φλέσσα

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλος για τη δικαίωση των παιδιών τους είναι οι συγγενείς των 57 θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη. Πέρα όμως από το τείχος συγκάλυψης που από την πρώτη στιγμή έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μην απομακρύνει τις ευθύνες από πάνω της, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ και τις δηλώσεις τους για τα Τέμπη.
Tην άρση της βουλευτικής ασυλίας βουλευτών, που σύμφωνα με τον ίδιο, εμπλέκονται στην υπόθεση του μπαζώματος των Τεμπών ζήτησε μέσω του OPEN και της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ο ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που χάθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Αρχικά, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρωθυπουργός για «θεωρίες συνωμοσίες» για τα Τέμπη, είπε: «Μάλλον δεν τον πληροφορήσανε για αυτό που συνέβη χθες, ή μάλλον τον πληροφόρησαν και πάλι πήγε να πετάξει τις ευθύνες αλλού».
Στη συνέχεια ο Παύλος Ασλανίδης, ζητησε να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τόσο η Βίκυ Φλέσσα που δήλωσε «τα παιδιά (στα Τέμπη) τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», όσο και ο Γιώργος Αυτιάς για το «οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε», απαίτησε μιλώντας στο ΟΡΕΝ 
«Είναι στην κυβερνητική γραμμή αυτή» είπε για τη Βίκυ Φλέσσα. «Εγώ ζητάω να αποσύρει την υποψηφιότητά της από ευρωβουλευτής. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να πάει για ευρωβουλευτής. Όπως και ο άλλος ο ανεκδιήγητος, ο Αυτιάς. Κι αυτός να αποσύρει, που είπε ότι οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε. Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μην μιλάμε. Άμα δεν μιλούσαμε θα βγαίναν όλα αυτά στη φόρα; Θα καθόμαστε στη σιωπή, σούζα; Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε;» κατέληξε με νόημα.

Δείτε από το 3:44 και μετά:


Σημειώνεται πως η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την μήνυση του κ. Ασλανίδη προκειμένου να αποσταλεί στη Βουλή για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της Επιτροπής Διαχείρισης των τεσσάρων υπουργών που συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2023.