ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Έξαλλος και ο Πορτοσάλτε για τις σημαίες της… Χαμάς


Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε το θέμα με τις παλαιστινιακές σημαίες στην εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ο μοναδικός που είδε σημαίες της… Χαμάς και σχολίασε πως ο Χάρης Δούκας έπρεπε να πει «κάτω η σημαία».
«Υποδεχθήκαμε την πρωτοχρονιά στην Αθήνα μας, στην πόλη μας, με τις σημαίες της Χαμάς να ανεμίζουν. Δεν ήταν και το καλύτερο», είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ και αφού ο σχολιαστής, Βαγγελής Παπαδημητρίου, του επισήμανε ότι δεν ήταν σημαίες της Χαμάς, αλλά της Παλαιστίνης, συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε:
«Καμία σημαία. Σε μια γιορτή που δεν έχει κανένα νόημα δεν χρειαζόταν καμία σημαία. Ο κύριος δήμαρχος έκανε κακό ποδαρικό για τον εαυτό του. Καμία σημαία και η ελληνική ακόμα. Καμία ισραηλινή, τίποτα. Ο ακτιβισμός θέλει να κάνει τη μαγκιά του σε μια στιγμή που γιορτάζουμε. Εγώ δεν θέλω καμία σημαία. Ο κ. δήμαρχος θα έπρεπε με την παρουσία του την ισχυρή να πει «κάτω η σημαία». Στο κάτω κάτω πληρώνουμε μια γιορτή.
Ως φορολογούμενοι πολίτες πληρώσαμε μια γιορτή, αυτοί δεν ξέρω πόσο φορολογούμενοι είναι, σε αυτή τη γιορτή λοιπόν δεν θέλουμε καμία σημαία»
.
Οπως σχολιάζει και το ieidiseis (A.O.):
 Στοιχηματίζουμε ότι αν είχαν σηκωθεί ισραηλινές σημαίες, ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θα έλεγε τίποτα σήμερα.