ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Επίσημη παρουσίαση του βιβλίου για τον Νίκο Καραντηνό


Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Νικολαΐδου «Εις μνήμην – Νίκος Καραντηνός» διοργανώνουν αυτή την Κυριακή (7/1), στις 6.30 μ.μ. στο φουαγιέ της Αίθουσας Συνεδρίων στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό, οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή και η εφημερίδα «Ριζοσπάστης».
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Στέφανος Λουκάς και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. 
Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τη συγγραφέα-δημοσιογράφο Εύα Νικολαΐδου και τον γιο του σπουδαίου δημοσιογράφου, αγωνιστή της Αριστεράς και κορυφαίου συνδικαλιστή Νίκου Καραντηνού (1920-2008), πολιτικό μηχανικό Θεοχάρη Καραντηνό.
Το βιβλίο περιλαμβάνει άρθρα του Ν. Καραντηνού, μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον γιο του, Θεοχάρη, μαρτυρίες των Νίκου Μπογιόπουλου, Παντελή Μπουκάλα, Στέφανου Λουκά, Γιώργου Λεονταρίτη, Αριστείδη Μανωλάκου, Μανώλη Μαθιουδάκη, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πρόλογο με την υπογραφή του Δημήτρη Κουτσούμπα.