ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Βαγγέλης νικητής


Το 2023 ήταν μια ταραχώδης χρονιά στη σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι προφανές πως μεγάλος κερδισμένος του μίνι ανασχηματισμού δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού στον Βόλο στις αρχές Δεκεμβρίου, μέσω ανακοίνωσης και δημοσιευμάτων σε ελεγχόμενα ΜΜΕ ζήτησε την άμεση παραίτηση του υπουργού Προ.Πο. Γιάννη Οικονόμου (τον έχει χαρακτηρίσει «αόρατο» και «άσχετο» πιο παλιά), ενώ από τα πυρά δεν γλίτωσε και ο αρμόδιος υφυπουργός Κωνσταντίνος Κατσαφάδος. Τότε ο Μαρινάκης είχε επιτεθεί στο Μαξίμου, καλώντας τον Μητσοτάκη να σταματήσει να παίζει τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.
Ο τελευταίος, ως άλλος Αγιος Βασίλης, δεν του χάλασε τελικά το... χατίρι. Επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη οι υπουργοί Προ.Πο. και Αθλητισμού αλλάζουν (σαν τα πουκάμισα) όπως και οι προπονητές του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Με καταπληκτικά αποτελέσματα.