ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Εγινε πρόταση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη για υπουργείο το 2019;


Αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην κυβέρνηση η συνέντευξη στην εφημερίδα Documento του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019.
Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του η οποία είναι πρωτοσέλιδο στο Documento, ο κ. Καπνισάκης αναφέρεται στο εν λόγω παρασκήνιο συμπληρώνοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.
Από πλευράς πάντως του κυβερνητικού στρατοπέδου, αρμόδιοι κύκλοι σχολιάζοντας απαντούν σκωπτικά πως «λέει τρέλες» αρνούμενοι με αυτόν τον τρόπο πως ο Μητσοτάκης έκανε τέτοια πρόταση στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με το θέμα το e-tetradio.gr αναρωτιέται (και δικαίως) εάν η εν λόγω «αποκάλυψη» είναι όντως υπέρ του κ. Κασσελάκη. «Το σκέφτηκε καλά ο Μανώλης Καπνισάκης;» διερωτάται σε ανάρτησή του.