ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ο διευθυντής του ρ/σ "Στο Κόκκινο" Αδάμ Γιαννίκος απαντά σε όσους ζητούν εκκαθαρίσεις


Η δημοσιογράφος του  ρ/σ "Στο Κόκκινο" Ευγενία Λουπάκη έκανε μία ανάρτηση στο X, προβάλλοντας μία δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου (στον ANT1), με την οποία απαντούσε σε αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τα περί «καρέκλας».
Η ανάρτηση δεν έμεινε ασχολίαστη, καθώς ο γνωστός στιχουργός και ένας από του υποστηρικτές του νέου αρχηγού στο διαδίκτυο, Νίκος Μωραΐτης έγραψε σε σχεδόν οργισμένο ύφος: «Να μην έχεις μία ως κόμμα κι όμως να πληρώνεις δημοσιογράφο για να προωθεί τους διασπαστές σου. Ο ορισμός της πολυφωνίας. Μπράβο στο Κόκκινο!»
Θυμίζουμε ότι ο Ν. Μωραΐτης εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος σε ραδιοφωνικό σταθμό ανταγωνιστικό του 105.5 Στο Κόκκινο, συμφερόντων Αλαφούζου.

Ο διευθυντής του "105.5 Στο Κόκκινο" Αδάμ Γιαννίκος απάντησε σε όσους ζητούν εκκαθαρίσεις και προφανώς αναφέρεται στην ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη.
Ο Αδάμ Γιαννίκος «απάντησε» στο facebook:
"Αν ήσασταν σε κάποιο κατάστημα και ο υπάλληλος έκανε κάποιο λάθος ή κάτι που δεν σας άρεσε, θα ζητούσατε πάραυτα την απόλυσή του; Θα είχατε λόγο για τη ζωή του εκτός εργασίας; Θα τον ψάχνατε για να ελέγξετε τις απόψεις του;
Αν δεν το κάνετε αυτό για έναν οποιονδήποτε εργαζόμενο, τι πιστεύετε ότι σας νομιμοποιεί να το κάνετε για τους εργαζόμενους του ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο»;
Κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε και όπως πρέπει. Περιοριστείτε στους ρόλους σας.
Και να είστε καλοί.
Εκ της Διευθύνσεως".


O Νίκος Μωραϊτης απάντησε με τη σειρά του στον Αδάμ Γιαννίκο, χωρίς να τον αναφέρει βέβαια. Οπως δεν τον ανέφερε, εννοείται, ούτε ο Γιαννίκος. Γράφει ο Ν. Μωραΐτης:
"Χυδαιότητες όχι σε μένα.
Ούτε αμένσιοτα.
Γιατί είμαι ο τελευταίος που θα ζητούσε απόλυση υπαλλήλου.
Τις φράξιες και τα εσωτερικά παιχνιδάκια σας εκεί που σας παίρνει. Στο μαγαζί σας. Στη Βαβέλ σας.
Εγώ δεν ανήκω.
Στηρίζω.
Με πάθος, όταν βλέπω ότι κάποιον θέλουν να τον φάνε τα αρπακτικά.
Γι’ αυτό ήμουν με τον Αλέξη. Γι’ αυτό και με τον Στέφανο.
Από εκεί και πέρα, οι κομματικές καρέκλες όχι απλώς δε με έλκουν.
Μου είναι βαθιά, βαθύτατα απωθητικές".

ΔΕΙΤΕ αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια: