ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Οι σκέψεις Κασσελάκη για «Αυγή» και «Κόκκινο


Ανοιχτός πάνω στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη είναι ο φάκελος που αφορά στην επόμενη μέρα της «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βρει λύση, προκειμένου να παραμείνουν τα δύο κομματικά Μέσα σε λειτουργία, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.
Ο ίδιος άλλωστε παραδέχθηκε πρόσφατα πως η συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την καταβολή των δώρων Χριστουγέννων των εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν εξαιρετικά δύσκολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική απόφαση για το μέλλον των δύο Μέσων θα παρθεί μετά τις γιορτές, όμως για την ώρα φαίνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης τείνει προς μια κατεύθυνση.
Να σταματήσει το καθημερινό φύλλο της «Αυγής» και να παραμείνει το αντίστοιχο κυριακάτικο, καθώς επίσης και το site της εφημερίδας.
Σε ό,τι αφορά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η «εξίσωση» είναι μάλλον πιο δύσκολη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να διατηρηθεί η συχνότητα, «απογαλακτίζοντας» ωστόσο τον σταθμό από το αμιγώς κομματικό «χρώμα».
Κι αυτό διότι μετά τον ΣΚΑΪ και τον Real είναι ο τρίτος ενημερωτικός σταθμός σε ακροαματικότητα κι αυτό σημαίνει πολλά…

Μ. Καλ./ieidiseis