ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος έλειπε στο Παρίσι για… δουλειές


Και ξαφνικά στην Κουμουνδούρου διαπίστωσαν ότι… έχασαν τον πρόεδρο. Πού πήγε ο πρόεδρος; Ορισμένοι ρωτούσαν. Ουδείς γνώριζε πού βρισκόταν ή πού πήγε έως ότου έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες του στο Διαδίκτυο να κάνει βόλτες μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ, στο Παρίσι.
Βέβαια τούτες τις ημέρες το χριστουγεννιάτικο Παρίσι είναι ακόμα πιο μαγικό. Από τις υπαίθριες αγορές και τα λαμπερά πολυκαταστήματα μέχρι τα vintage λούνα παρκ. Και ακόμα το ένα εκατομμύριο φωτάκια που είναι κρεμασμένα σε 400 δέντρα κατά μήκος της Champs Elysées και που αναβοσβήνουν κάθε βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου, αλλά παραμένουν αναμμένα όλη τη νύχτα την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάνουν την γαλλική πρωτεύουσα ίσως την καλύτερη γιορτινή από κάθε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα,

Και όταν οι «σύντροφοί» του στην Κουμουνδούρου διαπίστωσαν ότι ο Πρόεδρος βρίσκεται στο Παρίσι, άρχισαν την γκρίνια. Γιατί δεν μας ειδοποίησε; Έλεγαν. Να σκεφτείτε ότι υπήρχαν στελέχη (τα λεγόμενα νεο-προεδρικά) που το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι ο Πρόεδρος με τον σύζυγό του βρέθηκαν στο Παρίσι καθοδόν προς τις ΗΠΑ. Δηλαδή με δυο λόγια νόμιζαν ότι ήδη έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν ήξεραν όμως και δεν ρώτησαν ότι σήμερα (Παρασκευή) ο Πρόεδρος έχει καλέσει στο ξενοδοχείο «Ολυμπιάς» τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ για κουβεντούλα και φαγητό; Επίσης δεν ήξεραν ούτε βεβαίως ρώτησαν εάν ο Πρόεδρος πρόκειται να ακούσει τα κάλαντα; Ναι θα τα ακούσει το πρωί της Κυριακής (από Κρητικούς βρακοφόρους) και εν συνεχεία θα πετάξει για τις ΗΠΑ, πρώτα Τέξας, όπου βρίσκεται η οικογένειά του και εν συνεχεία Μισισιπή όπου βρίσκεται η οικογένεια του Τάιλερ.

Η μικρή «απόδραση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στο Παρίσι έφερε δυσφορία στην Κουμουνδούρου, καθώς όπως δήλωναν στελέχη του κόμματος δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το ταξίδι του. Σχεδόν ταυτόχρονα με την είδηση της «απόδρασης» του κ. Κασσελάκη στο Παρίσι, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος ειδοποιήθηκαν πως αναβάλλεται για σήμερα (Παρασκευή) η συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), την οποία οι συμμετέχοντες περίμεναν ήδη εδώ και δέκα ημέρες, προκειμένου να εκκινήσει η προετοιμασία του Συνεδρίου..

Και το ερώτημα παραμένει; Γιατί υπήρξε αυτή η «απόδραση» χριστουγεννιάτικα στο Παρίσι ο Πρόεδρος; Η απάντηση που δίνουν οι στενοί συνεργάτες του είναι ότι βρέθηκε στο Παρίσι (στο μεταξύ επέστρεψε Αθήνα χθες το απόγευμα) για καθαρά επιχειρηματικούς λόγους (χωρίς όμως να τους κατονομάζουν). Το μόνο που είπαν είναι να μην ξεχνάμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι παράλληλα και επιχειρηματίας (εκτός από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρόσθετα).