ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Η παγκόσμια παράνοια…


…και τα μαζικά εγκλήματα - ακόμα και σε μια από τις «ασφαλέστερες πόλεις» του κόσμου


Ο Κόσμος παρανοεί μαζικά και εγκληματεί με πρόγραμμα! Στην Παλαιστίνη το «σιδηρούν στράτευμα» του Ισραήλ σκοτώνει αδιάκριτα άμαχους, μαχητές αλλά και Ισραηλινούς αιχμάλωτους. Στις 20.000 υπολογίζονται οι νεκροί στους πάνω από δυο μήνες του πολέμου. Και το προγραμματισμένο μακελειό συνεχίζεται –το έχει προαναγγέλλει ο πρώτος πολίτης-μακελάρης της χώρας.

Στην Ουκρανία συνεχίζεται για κοντά δυο χρόνια το «άνθρωποι εναντίων ανθρώπων», χάνονται καθημερινά ψυχές και, πλέον, αυτό γίνεται «αθόρυβα», μακριά από την καθημερινή επικαιρότητα των παγκόσμιων ΜΜΕ –αλλά πάντα μελετημένα και προγραμματισμένα.

Στην Πράγα ένας νέος άνθρωπος, ένας 24χρονος φοιτητής Καλών Τεχνών, φαντασιωνόταν μαζική επίθεση σε σχολείο, την είχε προγραμματίσει, την είχε ανακοινώσει και την έκανε.

Δεκαπέντε οι νεκροί της επίθεσης –οι περισσότεροι εκτελεσμένοι από πυρά και μια κοπέλα σκοτωμένη από πτώση καθώς ήταν κουρνιασμένη μαζί με άλλους, σε τοιχίο έξω από τα παράθυρα για να αποφύγει τα πυρά. 
«Κάθισα, ονειρεύτηκα, περίμενα» έγραφε ο παρανοϊκός μακελάρης. Και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Σκότωσε και αυτοκτόνησε.


Έρευνα βρετανικής ασφαλιστικής εταιρείας, τον Ιανουάριο του 2023, ανέδειξε την Πράγα 3η ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο, σύμφωνα με εκτιμήσεις ταξιδιωτών, και αποφαινόταν ότι η Τσεχία διακρινόταν «για τα χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας και την άρτια εκπαιδευμένη αστυνομία, η οποία μπορεί nα διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση».

Αλλά η παγκόσμια παράνοια δεν κοιτάει έρευνες και μετρήσεις. Ούτε άρτια εκπαιδευμένους αστυνομικούς. Απλώνεται και χτυπάει παντού σε έναν κόσμο που η σκληρότητα συνεχώς μεγαλώνει.

- από το Harddog