ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

«Σάρωσε» η συνέντευξη Κασσελάκη στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων


Τον Στέφανο Κασσελάκη είχε καλεσμένο χθες η Μάρα Ζαχαρέα, στις 8 το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο του Star. Ήταν η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από τότε που εκλέχθηκε πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και αναμενόταν με ενδιαφέρον. Το δελτίο ειδήσεων του Star χτύπησε πρωτιά χθες και στο σύνολο και στο «δυναμικό κοινό», κερδίζοντας πάνω από 6 μονάδες και 4 θέσεις στην κατάταξη, σε σύγκριση με την Τετάρτη.
Σημειώνεται ότι οι ερωτήσεις της Μάρας Ζαχαρέα ήταν απλές και σαφείς, χωρίς παγίδες. Επίσης δεν διέκοψε ούτε μια φορά τον συνεντευξιαζόμενο και δεν τον αντιμετώπιζε επιθετικά ή ειρωνικά, οπως παραδοσιακά γινόταν για εκπροσώπους της αριστεράς.
Πάντως όπως γράφει το BigMouth του Newmoney η απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρήσει την πρώτη μετεκλογική συνέντευξη στο Star του Ομίλου Βαρδινογιάννη μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται. Άλλωστε, ο αρχηγός Κασσελάκης έχει αποδείξει ότι αποφεύγει να αφήνει το οτιδήποτε στην τύχη του. Προφανώς μπορεί και να μην πιστεύει σε αυτήν (την τύχη). Οι διαχρονικά υποψιασμένοι συνέδεσαν τη χθεσινή εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με τις στενές σχέσεις που έχει (ή είχε) ο ναύαρχος Αποστολάκης με την πανίσχυρη οικογένεια. 
Ο,τι κι αν ισχύει, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι αποκτά έντονο συμβολισμό η παρθενική (με την ιδιότητα του αρχηγού) εμφάνιση Κασσελάκη στο Star του Βαρδινογιάννη.