ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ραπανάκης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από διευθυντής της «Αυγής»


Κατήγγειλε επιχείρηση συκοφάντησης και τρομοκράτησης από στελέχη του Κασσελάκη

Στην παραίτησή του από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Αυγή» αναφέρθηκε ο Σπύρος Ραπανάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. Ο Ραπανάκης αρχικά υποστήριξε: «Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της Αυγής να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος».
Στη συνέχεια προχώρησε σε βαριές καταγγελίες κατά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που στάθηκαν προεκλογικά και μετεκλογικά στο πλευρό του Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι και εκείνος και συνάδελφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης, τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.
«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», είπε συγκεκριμένα.