ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι ο Ανδρουλάκης


Την εκτίμηση ότι «αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο» μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης.
Όπως εξήγησε «υπάρχει ένα κενό που έχει αφήσει το ΠΑΣΟΚ, ένα μέρος των ψηφοφόρων του θα τους πάρει από το ΠΑΣΟΚ».
Ο εκλογικός αναλυτής, μεταξύ άλλων, σημείωσε, ότι για την ώρα «τον Κασσελάκη τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε τι γκελ κάνει στην κοινωνία».
Επέμεινε, δε, ότι «ο Κασσελάκης είναι ωραίος, μιλάει καλά αγγλικά, είναι εμφανίσιμος αλλά το ερώτημα είναι αν κανει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα δεν ταιριάζει ο πλούσιος, ο αυτοδημιούργητος στο προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ».
Στην ερώτηση πώς προέκυψε η μεγάλη διαφορά της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου, ο Ανδρέας Δρυμιώτης είπε για την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «την πάτησε όπως ο λαγός με τη χελώνα. Ξεκίνησε την καμπάνια πολύ αργά».