ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Οργή Πολάκη: «Πέρα από το να ξεφτιλίζετε το γραφείο Τύπου νομίζετε πως καταφέρνετε κάτι;»


Πυρά εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τη διαγραφή συνέντευξης, από την ιστοσελίδα του κόμματος, του υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, Στέφανου Κασελάκη, 
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια συνέντευξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και «μετά από μια μόνο ώρα» κατέβηκε.
«Ποιος είναι αυτός που ανέβασε το βίντεο της συνέντευξης του στο σαιτ του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από μια μόνο ώρα το κατέβασε;;;;; Για ποιο λόγο;;;; Επειδή έλεγε πως ο Τομέας Διαφάνειας τον έφερε στο Συριζα-ΠΣ και πως μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;;;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook. «Πέρα από το να ξεφτιλίζετε το Γραφειο τύπου νομίζετε πως καταφέρνετε κάτι;».
Επιπλέον, ο ίδιος προέβλεψε «κλάμα» αν εφαρμοστεί η πρόταση με την οποία ο ίδιος, όπως λέει, συμφωνεί απόλυτα, που προβλέπει προκριματικές εκλογές για τους υποψήφιους βουλευτές.