ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟ - Το βίντεο που τον «πρόδωσε»


Διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στα επεισόδια από υλικό κάμερας στη Ν. Φιλαδέλφεια

Οι αστυνομικές έρευνες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θάνατο του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς ώστε να χυθεί φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το καταδικαστέο περιστατικό.

Μπορεί οι έρευνες των αρχών να αποδεικνύονται ατελέσφορες όσον αφορά στην ταυτοποίηση του αυτουργού (ή των αυτουργών) της δολοφονίας του 29χρονου έξω από το γήπεδο της OPAP Arena, όμως σε άλλο σκέλος τους σημειώθηκε πρόοδος με τον εντοπισμό κι άλλων εμπλεκόμενων στα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα.

Συγκεκριμένα, οπαδός του ΠΑΟ συνελήφθη έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες, αφού διαπιστώθηκε ότι συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση των Κροατών νεοναζί και οργανωμένων οπαδών Bad Blue Boys της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε αυτό το κατάπτυστο περιστατικό δεν είναι αμελητέος, φυσικά, και ο ρόλος οπαδών του ΠΑΟ η οποία συνέδραμαν τους νεοναζί σκληροπυρηνικούς οπαδούς και φαίνεται πώς είχαν καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση της ενέδρας.



Ο εμπλεκόμενος φέρεται να «κάηκε» από βίντεο κάμερας στην περιοχή και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που «πιάστηκαν» να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.
Βέβαια, είναι άλλος από εκείνον ο οποίος φέρεται να είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν στην Νέα Φιλαδέλφεια το μοιραίο βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το παράθυρο της έκδοσης νέων ενταλμάτων αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλοι εμπλεκόμενοι οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης.