ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Γενέθλια στην Κουμουνδούρου


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου είχε χθες γενέθλια και οι συνεργάτες της στο κόμμα τής έκαναν έκπληξη με μία τούρτα. Η ίδια ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της λίγο προτού σβήσει το κεράκι γράφοντας: 
"Μέσα στον πυρετό της προεκλογικής περιόδου, ανάμεσα σε συναντήσεις, τηλεφωνήματα, συσκέψεις, προγραμματισμούς που δεν αφήνουν ούτε λεπτό για “ελεύθερο χρόνο”, οι άξιοι άνθρωποι που τους τελευταίους μήνες με υποδέχτηκαν στη ζωή τους -και έγιναν δικοί μου άνθρωποι-, φρόντισαν να μου κάνουν έκπληξη, με μια τούρτα για τα γενέθλιά μου.
Πόσο με συγκίνησαν!
Λίγες στιγμές… “να ζήσεις Πόπη και χρόνια πολλά…” φου το κεράκι, αγκαλιές και φιλιά και πίσω στη δουλειά που δεν περιμένει.
Έμεινε αυτή η αίσθηση ότι με νοιάζονται και η θολή φωτό που βλέπετε.
56 λοιπον!
Μια ζωή τόσο γεμάτη.
Θρήνοι αλλά και χαρές, απώλειες αλλά και ευτυχία από την έλευση νέων μελών στην οικογένεια, αποτυχίες αλλά και κατακτήσεις, κλάματα και γέλια.
Όλα όσα συνθέτουν μια ζωή.
Εύχομαι λοιπον, από τη νέα θέση στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μου, κάτι που επιθυμούσα σε όλη μου τη ζωή:
Να είμαι χρήσιμη.
Και σύντομα, με την εμπιστοσύνη τη δική σας, να μπορέσουμε όλοι εμείς εδώ στο @syrizaps και εγώ μαζί, να δουλέψουμε για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη".