ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Τα ποδαρικά του Άδωνη στον Χατζηνικολάου


Ο Νίκος Χατζηνικολάου το έχει, φαίνεται, γούρι να αρχίζει τις ραδιοφωνικές εβδομάδες του με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Και, ακόμα, να τον προτιμά στις τηλεοπτικές πρεμιέρες, όπως σε εκείνη της 23ης Φεβρουαρίου, στο Πρόσωπο με Πρόσωπο του Αντένα.
  • Πιστεύει στο ποδαρικό του;
  • Είναι η βαθιά πολιτική φιλία τους –παρά τα κάποια πλακώματά τους στο αέρα, κυρίως τον τηλεοπτικό;
  • Είναι το ασυναγώνιστο εκτόπισμα που έχει ο υπουργός στα ΜΜΕ με τις (μακράν πρώτες σε αριθμό από κάθε άλλον πολιτικό ημέτερο ή υμέτερο) τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις του;
Ό,τι και να είναι, ο Χατζηνικολάου επιβεβαίωσε την Τρίτη του Πάσχα τη συνήθειά του να καλεί τον Γεωργιάδη την πρώτη ή τις πρώτες ημέρες μετά από κάποια επάνοδό του όπως έγινε καιτώρα, οπότε παρουσίασε τον Άδωνη στο ραδιοφωνικό του δίωρο στον Real, δηλαδή την πρώτη ημέρα μετά την ολιγοήμερη πασχαλινή ξεκούρασή του.

Στις προηγούμενες εορταστικές διακοπές του, τις χριστουγεννιάτικες –μεγαλύτερες σε διάρκεια αυτές– επέστρεψε στα ερτζιανά τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, και την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, είχε την πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη στο νέο έτος με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Μόλις 12 μέρες μετά, τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν πάλι καλεσμένος στο δίωρο του Νίκου Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό του, ενώ από τότε ακολούθησαν και άλλες προσκλήσεις.

Αν κρατούν στατιστική στον Real θα έχει ενδιαφέρον να μετρήσουν τους καλεσμένους τους σε ολόκληρο το χρόνο και να δουν πόσο πάνω σε παρουσίες από όλους είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης. Αν μαζί κοιτάξουν και την ακροαματικότητα των συγκεκριμένων εκπομπών, αν αυξάνεται ή μειώνεται, μπορεί να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Αν τους ενδιαφέρουν...

Πάντως, η πρεμιέρα της πολιτικής εκπομπής τού Χατζηνικολάου στον Αντένα, το Πρόσωπο με Πρόσωπο στις 23/2 δηλαδή, κινήθηκε σε ρηχά νερά σημειώνοντας 7,3% στο σύνολο και 6,5% στο νεότερης ηλικίας κοινό.

Για την ιστορία: Βασικός καλεσμένος σε εκείνο το πρώτο ΠμΠ ήταν ο Άδωνης Γεωργιάδης, με συν-πανελίστες τον Γιάννη Ραγκούση από τον Σύριζα και τον Δημήτρη Μάντζο από το Πασόκ, ενώ υπήρχαν και τρεις δημοσιογράφοι (Νίκος Μπογιόπουλος, Λίνα Κλείτου, Αμαλία Κάτζου).
- από το HARDDOG