ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Τι σου κάνει ένα τσιγάρο του Μπισμπίκη... Η Γκάγκα την πέφτει στον Θεοδωρικάκο


Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο ο υπουργός Υγείας - Σαν τότε, παραμονές εκλογών, που πήγαινε και ανέβαζε βίντεο από τα Εξάρχεια!


Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:
- Ο Θάνος Πλεύρης βλέπει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο, τον Μπισμπίκη με τσιγάρο να χαριεντίζεται με την αγαπημένη του! Σιγά μη χάσει την ευκαιρία! Ανακοινώνει αμέσως από το διαδίκτυο την κίνηση των διαδικασιών για επιβολή ελέγχου στον δημοφιλή ηθοποιό!
- Το γεγονός ότι υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές που επιβάλλουν πρόστιμα, μικρή σημασία έχει για τον υπουργό! Αρκεί να πάρει τη δόξα! Πολύ περισσότερο που πρόκειται για τον Μπισμπίκη, τον έρωτα της Βανδή, πρώην Νικολαΐδη, οπότε καταλαβαίνετε τη δόξα του υπουργού!
- Οι χρήστες στο twitter, οργισμένοι από τη μικροκομματική, αρχίζουν να κάνουν πλάκα, αλλά λέγοντας μεγάλες αλήθειες: Μα καλά, μόνο το τσιγάρο του Μπισμπίκη είδε ο υπουργός; Όσα γίνονται στα νοσοκομεία, ακόμα και τα τέσσερα χρόνια λίστα για εγχείρηση στο Παίδων δεν τα είδε; Θα πείτε -και σωστά- πως σε αυτά τα θέματα δεν αρκεί ένα πρόστιμο από το twitter, αλλά απαιτούνται λύσεις που πολλές φορές θίγουν συμφέροντα!
- Τον υπουργό αναλαμβάνει
να υπερασπίσει η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα. "Δεν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος, η εφαρμογή του είναι δουλειά της ΕΛΑΣ", δηλώνει. Έτσι μαθαίνουμε, από το τσιγάρο του Μπισμπίκη, πως ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται και πως για αυτό φταίει η ΕΛΑΣ που δεν τον εφαρμόζει! Η αναπληρώτρια υπουργός "δίνει", δηλαδή, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, δημιουργώντας ενδοκυβερνητικό θέμα!
Να πάει, δηλαδή, η ΕΛΑΣ στα νυχτερινά κέντρα να συλλάβει τον Μπισμπίκη! Καλύτερα, να πήγαινε επί ΣΥΡΙΖΑ στα... Εξάρχεια, όπου είχε πάει πρωί-πρωί παραμονή των εκλογών ο Θάνος Πλεύρης, να δείξει πόσο ριψοκίνδυνος είναι- και να πάρει και καμιά ψήφο, όπως και ...τώρα!
-Και η Μίνα Γκάγκα, όμως...αστοχεί! Κανονικά πρέπει να καλέσει και τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα να... αυξήσει τις ποινές!
Ρε τελικά τι κάνει ένα τσιγάρο του Μοισμπίκη! Ιδίως αν πλησιάζει την Δέσποινα Βανδή!