ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Αυτοψία στη ζωή του Γιώργου Τράγκα


Στον Γιώργο Τράγκα εστιάζει το νέο επεισόδιο της «Αυτοψίας», την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα στον Alpha. Ο Αντώνης Σρόιτερ ερευνά την ζωή του δημοσιογράφου, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τον θάνατό του, πριν 6 μήνες. Στην κάμερα του Alpha μιλούν συμμαθητές, παιδικοί φίλοι, δημοσιογράφοι, συνεργάτες, φίλοι και «αντίπαλοι» του Γιώργου Τράγκα, για το προφίλ του ως φίλος, συνάδελφος, εργοδότης και επιχειρηματίας.
Ταυτόχρονα, η Ρεγγίνα Σπυράτου και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης δίνουν το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων, τα οποία έχουν δεσμευτεί στο σύνολό τους από το κράτος με παραγγελία της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
 Επιπλέον, η «Αυτοψία» δίνει βήμα και στους δικηγόρους των κληρονόμων του Γιώργου Τράγκα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.