ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Θετικoί στον κορωνοϊό ο Ιερώνυμος (για δεύτερη φορά) και ο Γιάνης Βαρουφάκης


Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. Ο Βαρουφάκης εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό,
μετά από PCR τεστ που έκανε. «Η πανδημία επισκιάστηκε από την ακρίβεια, τον πόλεμο & την εκλογολογία, αλλά καλά κρατεί» ανέφερε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, στην ανάρτησή του στο Twitter.
Και προσθέτει: «Αυτές τις μέρες, μετά από θετικό PCR, αναρρώνω ευγνώμων που είχα εμβολιαστεί και με το μυαλό στους ανθρώπους του ΕΣΥ που μετά από 2,5 χρόνια εξάντλησης πασχίζουν να προσφέρουν έργο αβοήθητ@».
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε σήμερα και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Είναι η δεύτερη φορά που ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος νοσεί με Covid-19.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιερώνυμος είναι ασυμπτωματικός. Παραμένει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε απομόνωση και παρακολουθείται από τον προσωπικό του γιατρό.
Ο Αρχιεπίσκοπος  έχει ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις του. Μέχρι και σήμερα το πρωί ο κκ Ιερώνυμος είχε συναντήσεις, με τελευταία αυτή που είχε το πρωί της Πέμπτης με τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.
Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ Nίκος Ανδρουλάκης. «Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε και η δική μου σειρά να νοσήσω με Covid19. Ο ιός είναι ακόμα εδώ, να προσέχετε την υγεία σας» έγραψε στο twitter o N. Aνδρουλάκης που τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε περιοδεία στην Κω και την Κάλυμνο.