ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Κι άλλο βραβείο στον Θωμά Σίδερη (αλλά μην το μάθει το Πρώτο Πρόγραμμα)


«Τα Ρόδια του Ναγκόρνο Καραμπάχ» βραβεύονται στο Λονδίνο. Μετά την επιτυχημένη προβολή της ταινίας στο REGAL LA CINEMAS του Λος Άντζελες, η ταινία απέσπασε ένα ακόμη βραβείο, αυτή τη φορά στο London Greek Film Festival. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 9 Ιουνίου στο Λονδίνο.
Το αντιπολεμικό και βαθιά ανθρωπιστικό ντοκιμαντέρ του Θωμά Σίδερη, παραγωγής 2022, αποτελεί ένα κινηματογραφικό δοκίμιο στα δεινά του πολέμου και στη διαχείριση της απώλειας, σε έναν χώρο ρευστό και διαρκώς μεταβαλλόμενο, όπως στην περίπτωση του θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 24 ο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και βρίσκεται ήδη στην 10 η εβδομάδα προβολής της στον ιστορικό κινηματογραφικό STUDIO. Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική προβολή της ταινίας υπό την αιγίδα της Αρμενικής πρεσβείας στην Ελλάδα.
Το καλοκαίρι η ταινία θα ταξιδέψει σε θερινούς κινηματογράφους της χώρας, ενώ το φθινόπωρο θα προβληθεί εκ νέου στο Λος Άντζελες αλλά και στο Τορόντο του Καναδά.