ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Σκοτώθηκε εικονολήπτης του αμερικανικού Fox News - Νεκρή και Ουκρανή δημοσιογράφος


Ένας εικονολήπτης του αμερικανικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News σκοτώθηκε ενώ κάλυπτε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.Ο Pierre Zakrzewski (Πιερ Ζακρζέφσκι) συνόδευε τον δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ, ο οποίος τραυματίστηκε όταν το όχημά τους δέχθηκε πυρά στη Χορένκα, κοντά στο Κίεβο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News Media, Σούζαν Σκοτ. Κατά την επίθεση σκοτώθηκε και η Ουκρανή δημοσιογράφος Oleksandra Kurshynova.
«Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας συνεργάτη, Pierre Zakrzewski . Ο Pierre άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το Κίεβο της Ουκρανίας. Ο Pierre φωτογράφιζε εμπόλεμες ζώνες, είχε καλύψει όλα σχεδόν τα γεγονότα από το Ιράκ μέχρι το Αφγανιστάν και τη Συρία κατά τη διάρκεια της μακράς του θητείας. Το πάθος και το ταλέντο του ήταν απαράμιλλα», δήλωσε η Σκοτ.