ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Kαπνός...

Χρειάστηκαν 75 λεπτά, όσο διήρκησε η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για να κλείσει (;) ένας κύκλος, ο μεγαλύτερος διοικητικά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, όπως αυτός που συνδέει την οικογένεια Γιαννακόπουλου με τον Παναθηναϊκό.
«Εγώ αποχωρώ από την ΚΑΕ η οποία πωλείται έναντι 25 εκατ. ευρώ», ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του μπασκετικού..
Παναθηναϊκού, ο οποίος προανήγγειλε και την αποχώρησή του από την προεδρία του Ερασιτέχνη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή των πλάνων (από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων) που αφορούν τη διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό.
Ο ίδιος σημείωσε πως στο εξής δεν θα έχει τη διοίκηση, αλλά τον σύλλογο, μέχρι την οριστική πώλησή του, θα «τρέξουν» οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο Παναθηναϊκός αποχωρεί από την Euroleague και «μετακομίζει» στο Basketball Champions League της FIBA. Με το γνωστό χειμαρρώδη λόγο του επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στην Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου χαρακτηρίζοντας μονόδρομο την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη FIBA και το Basketball Champions League, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμη κι αν αποχωρήσει από τον Ερασιτέχνη θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τα αγωνιστικά τμήματα και ειδικά το βόλεϊ ανδρών (κάτι που τόνισε αρκετές φορές).
Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απασχόλησαν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ που ασχολήθηκαν εκτενώς με τις δηλώσεις του:
  • Marca (Ισπανία): «Βόμβα! Το αφεντικό του Παναθηναϊκού αποχωρεί και πουλάει την ομάδα για 25 εκατομμύρια»
  • Mozzartsport (Σερβία): «Ο Γιαννακόπουλος με ένα τσιγάρο είπε ότι το Champions League θα κλείσει την Ευρωλίγκα και πουλάει τον ΠΑΟ για 25 εκατομμύρια».
  • As (Ισπανία): «Το αφεντικό του Παναθηναϊκού βγάζει την ομάδα σε πώληση για 25 εκατομμύρια»
  • Mundo Deportivo: «Βόμβα! Ο Γιαννακόπουλος προτιμάει ο Παναθηναϊκός να παίξει στο BCL»