ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ποιες αποστάσεις ασφαλείας;..

Μπορεί ο... καημένος ο Χαρδαλιάς να προειδοποιεί πως «όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος» και να ζητά από όλους την τήρηση των μέτρων που έχουν τεθεί (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ.), ωστόσο ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης επιλέγουν να παρακάμψουν τις οδηγίες και τις συστάσεις, και να κάνουν του.. κεφαλιού τους, αδιαφορώντας για την πανδημία του κορονοϊού.
Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά που επιβεβαιώνουν το παραπάνω, έλαβε χώρα χθες (Δευτέρα), στον Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, τον μητροπολίτη Πειραιώς, τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ, Βασίλη Κορκίδη, καθώς και βουλευτές της κυβέρνησης, να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς καμία προφύλαξη ή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούν με τη στάση τους, άνθρωποι που –θεωρητικά– θα έπρεπε πρώτα αυτοί να δίνουν το παράδειγμα στους άλλους.
- efsyn.gr