ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Οι προημιτελικοί του Copa Del Rey ζωντανά στο OPEN

Οι νοκ άουτ προημιτελικοί του Κυπέλλου Ισπανίας έρχονται αυτή την εβδομάδα ζωντανά και αποκλειστικά από το ΟPEN!
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του Copa Del Rey όμως ο δρόμος τους προς τον τελικό είναι γεμάτος με εμπόδια.
Αυτή την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, τουλάχιστον για 4 ώρες, οι δέκτες..
των τηλεθεατών του Open θα γεμίσουν με αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με τις back to back μεταδόσεις των δύο γιγάντων του ισπανικού ποδοσφαίρου:
Στις 20:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ
Σε απευθείας σύνδεση με το επιβλητικό Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης, ο Μανώλης Σφακάκης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα περιγράψουν την αναμέτρηση της μεγάλης Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν με την πολύ ποιοτική Σοσιεδάδ που θέλει να φτάσει στον τελικό για 8η φορά στην ιστορία της.
Στις 22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα
Η σκληροτράχηλη Αθλέτικ Μπιλμπάο που διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ισπανία υποδέχεται την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, με σύμμαχο την καυτή ατμόσφαιρα του Σαν Μαμές. Στην περιγραφή θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Πάνος Βόγλης.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ OPEN
Οι άλλοι δύο προημιτελικοί επίσης θα μεταδοθούν ζωντανά την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, από την υβριδική υπηρεσία του OPEN στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοχοι smart tv με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης!
Την Τρίτη στις 22:00 Γρανάδα-Βαλένθια
Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Γρηγόρης Ποζιός θα περιγράψουν τον αγώνα της Γρανάδα με την κάτοχο του τροπαίου Βαλένθια.
Tην Τετάρτη στις 22:00 Μιραντές-Βιγιαρεάλ
Η ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, η εκπληκτική Μιραντές που άφησε έξω από τα προημιτελικά τη Σεβίλλη, θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη Βιγιαρεάλ που θέλει να φτάσει ως τον τελικό της 18ης Απριλίου. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Μιχάλης Τσίγκρης μαζί με την Αγγελική Κούρκουλου, που επιτέλους καταρρίπτει το στερεότυπο που ήθελε ως τώρα τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις να είναι αυστηρά ανδρική υπόθεση.