ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Τα κανάλια, ο Αδάμ και μια ΜΚΟ

Παρακολουθώντας ενημερωτικές εκπομπές στα ιδιωτικά κανάλια (η ΕΡΤ διαφοροποιείται, όσο έχω δει), μαθαίνεις ότι η κατάσταση έχει ως εξής:
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο Θεός έφτιαξε τον παράδεισο και έβαλε μέσα τον Αδάμ και μία ΜΚΟ. Τότε εμφανίστηκε μια ΜΚΟ μεταμφιεσμένη σε φίδι και τους πρόσφερε το απαγορευμένο μήλο..
-το οποίο το είχε φτιάξει μια ΜΚΟ που ασχολείται με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Ο Θεός έδιωξε τότε τις ΜΚΟ από τον παράδεισο και αυτές αναγκάστηκαν να δουλεύουν για να ζήσουν. Αργότερα όμως μια ΜΚΟ δολοφόνησε τον Άβελ γιατί τον ζήλευε. Έτσι ο κόσμος πήρε τον δρόμο τον κακό και ο Θεός έστειλε στη Γη τον γιο του να τον σώσει, αλλά τον σταύρωσαν οι ΜΚΟ. Κι έτσι συνεχίστηκε η δουλειά, μέχρι που φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση στη Μυτιλήνη.
Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια, και όχι ότι όποιος άνθρωπος εγκλωβιστεί δύο χρόνια σε ένα στρατόπεδο σαν της Μόριας περιμένοντας ένα χαρτί θα εξεγερθεί απλά και μόνο επειδή είναι άνθρωπος. Αυτά τα λένε οι άπλυτοι.
- από το fb του Γιάννη Ανδρουλιδάκη