ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Αποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη

Πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αποχωρεί ο πλέον στενός συνεργάτης του και δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.
Ο λόγος για τον Ντίνο Σιωμόπουλο τον οποίο ο Γ. Παπαδάκης..
εμπιστεύεται απόλυτα και στηρίζεται επάνω του εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε είναι επόμενο να προβληματίζεται για το τι μέλλει γενέσθαι στην εκπομπή του σχετικά με την εύρεση αντικαταστάτη του «Ντίνου» σε περιπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.
Ο Σιωμόπουλος που βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης για 11 ολόκληρα χρόνια λέγεται ότι δέχθηκε πρόταση από τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό One και θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Μαρινάκη. Εξ άλλου ο Σιωμόπουλος θα βρεθεί εντός έδρας και σε γνώριμο περιβάλλον αφού βρισκεται στο «Βήμα» για πολλά χρόνια ως οικονομικός συντάκτης.

ΥΓ Ελέχγονται οι πληροφορίες ότι στον Σιωμόπουλο ετέθη θέμα αποκλειστικής απασχόλησης από την εταιρία «Alter Ego» ιδιοκτήτρια του καναλιού «One» και του «ΒΗΜΑΤΟΣ».