ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Η Στάη απαντάει στις «χολερικές κυρίες του διαδικτύου»

Aνω κάτω το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη μετά τις μαζικές απολύσεις των τελευταίων ημερών.
Το κλίμα στην Παιανία είναι βαρύ και οι εργαζόμενοι ανησυχούν ότι θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές στο προσωπικό. Δύο από τους αποχωρήσαντες μάλιστα, η Νανά Παλαιτσάκη και ο Π. Ραφαηλίδης, έγραψαν στα social media σχετικά με την απόλυσή τους.
Η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε..
στο instagram: «30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και πήρα την πρώτη μου απόλυση από το OPEN BEYOND. Καλά Χριστούγεννα».

O Π. Ραφαηλίδης με τη σειρά του έγραψε κι αυτός -μεταξύ άλλων- στο instagram: «Απολύθηκα από το Open λόγω… περικοπών. Αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια».
Την ίδια ώρα η  Έλλη Στάη απάντησε σε μια σειρά δημοσιευμάτων που υποστήριζαν πως «η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο της έβαλε ξανά τις φωνές της που ακούγονταν μέχρι έξω στους διαδρόμους του καναλιού» (δείτε ΕΔΩ). Η δημοσιογράφος απάντησε όχι μόνο στα δημοσιεύματα, αλλά και σε εκείνους που διαδίδουν διάφορες φήμες γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στο Open.
Συγκεκριμένα η Στάη έγραψε στο twitter: «Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν… οράματα για εμάς στο OpenTv. Δεν ιδρώνει το αυτί μας.
YΓ Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών.»