ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μήνυση στον Σεφερλή

Aνυποχώρητη στη διαμάχη της με τον ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή εμφανίζεται η Ελενα Ακρίτα. Μετά τη μήνυση και την τηλεοπτική συνέντευξη του Σεφερλή στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha, η Ακρίτα περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει πως σκέφτεται να απαντήσει με μήνυση, στη μήνυση του ηθοποιού.
Η συγγραφέας και δημοσιογράφος..
σε συνέντευξη που έδωσε στο lifo.gr και στην Κατερίνα Ανέστη, αναφέρει μεταξύ άλλων:
  • Όσο υπάρχουν Σεφερλήδες εγώ δεν θα τους προσπερνώ. Μέχρι να κουραστώ.
  • Δεν υπάρχει τίποτα να μηνύσει ο Σεφερλής. Οσο για το παιδί του, υπεύθυνος είναι αυτός. Εγώ γιατί; Πληγώσανε το παιδί του αυτά που έγραψα εγώ και όχι αυτά που γράφει και παρουσιάζει ο πατέρας του στο Δελφινάριο;
  • Ο Σεφερλής στράφηκε εναντίον μου γιατί εγώ είμαι η Ελενα Ακρίτα. Θες να μιλάμε ανοιχτά; Γιατί αυτό θα του κάνει τη διαφήμιση, γιατί στο μυαλό του η κόντρα με εμένα είναι που θα πάρει διάσταση.
  • Με ρωτάνε γιατί δεν γράφετε για τον Λαζόπουλο; Μα έχω γράψει στα ΝΕΑ τρεις φορές για τον Λαζόπουλο και μάλιστα με εξαιρετικά αυστηρούς τόνους. Μην μου λένε λοιπόν «γιατί δεν γράφετε;». Η απάντηση είναι «γιατί δεν διαβάζετε αυτά που γράφω;».
  • Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω μήνυση στον Σεφερλή…
  • Α ναι, να πω κάτι: όλα αυτά που στέλνετε στο inbox oι θαυμαστές του κυρίου Σεφερλή και όχι μόνο, συγκεντρώνονται και προωθούνται στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οσοι νομίζετε ότι τα ψευδώνυμα θα σας σώσουν να σας πούμε ότι το ηλεκτρονικό αποτύπωμα είναι όπως το αποτύπωμα που έχουμε στο δαχτυλάκι μας. Ολες αυτές οι απειλές για τη ζωή μου και την ζωή της οικογένειάς μου, οι χυδαίες ύβρεις… Εδώ έκανα αγωγή στον Σκαλούμπαγκα, πιστεύεις ότι θα χαριστώ σε όλους αυτούς; Τους οποίους προφανώς κάποιους τους έχει αμολήσει.