ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Κυρίαρχος ο Σρόιτερ και τον Νοέμβριο

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ επικράτησε και τον Νοέμβριο στο πεδίο της ενημέρωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού. Από την 1η έως και τις 29 Νοεμβρίου 2018, οι ειδήσεις του Alpha ήταν στην 1η θέση στο σύνολο κοινού με μέσο όρο 23,8% (816.000 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό πάνω από 7 μονάδες. Κατά το ίδιο διάστημα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν..
στην 1η θέση και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 20,9% (283.000 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό από 6 μονάδες και πάνω.
***
Tο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη μέχρι στιγμής δεν καταφέρνει να κερδίσει τους τηλεθεατές Μάλιστα, τη Δευτέρα (3/12) τα νούμερα εμφανίζονται ακόμα πιο χαμηλά με 4,3% στο γενικό σύνολο και μόλις 3,1% στο δυναμικό κοινό. Αν συγκρίνουμε τα νούμερα αυτά με τα ποσοστά που σημειώνει ο Alpha, η διαφορά που διαπιστώνουμε είναι χαοτική, καθώς ο Αντώνης Σρόιτερ συγκέντρωσε 21% και 19,1% αντίστοιχα, δηλαδή περίπου 17 μονάδες μπροστά από την Έλλη Στάη.
***
Ανακλήθηκαν από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) οι βεβαιώσεις νόμιμης λειτουργίας στους εξής ραδιοφωνικούς σταθμούς: Hot Κοζάνης, Planet Κοζάνης, Ελεύθερη Ραδιοφωνία Κεφαλονιάς, Κανάλι ΔΕΛΤΑ Χίου, Stereo Channel Αιτωλοακαρνανίας, Night FM Έβρου.
***
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλάει στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «FOCUS», την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η ατζέντα του πρωθυπουργικού ταξιδιού στην Μόσχα, το τοπίο των εθνικών θεμάτων, αλλά και η αλλαγή ατζέντας στην μεταμνημονιακή εποχή. Τα μέτρα στήριξης των ασθενέστερων, η κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, τα σενάρια εκλογών και η στάση της αντιπολίτευσης. Καλεσμένοι στην εκπομπή επίσης, οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Πετρόπουλος και Γιάννης Τσαπρούνης.
***
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 22:00, ο Πάνος Χαρίτος και η εκπομπή «Roads» ταξιδεύουν στην άγονη γραμμή και φτάνουν στους Αρκιούς και στο Μαράθι. Ο Πάνος Χαρίτος συναντά τον μοναδικό μαθητή των Αρκιών, τον μικρό Χρήστο, που φοιτά στο μικρότερο σχολείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συζητεί μαζί του για την καθημερινότητα και τα όνειρά του. Η δασκάλα του νησιού και κάτοικοι των Αρκιών μιλούν για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις αλλά και τις χαρές που κρύβει η ζωή σε ένα νησί με μόλις 26 κατοίκους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα, καλώντας τον κόσμο να ανακαλύψει έναν τόπο άγριο μα και συνάμα πανέμορφο. Στην κάμερα του «Roads» μιλά και ο «Μιχάλης ο Πειρατής», μια sui generis φυσιογνωμία του Μαραθιού.