ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Μειώσεις μισθών 20% στον ΑΝΤ1

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο και τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση που σημείωσαν εκπομπές στις οποίες είχε επενδύσει.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του που θα φθάσουν .. έως και το ποσοστό του 20%.
«Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως. Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά. Θα λλάξουν οι συμβάσεις και τα συμβόλαια» είπε η δημοσιογράφος με τον Θέμη Μάλλη να προσθέτει ότι οι μειώσεις στους μισθούς αφορούν και τους δημοσιογράφους αλλά και τους τεχνικούς.
- πηγή: topontiki