ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Καψώχας - Ακριβοπούλου στη «Νέα Σελίδα»

"Απ΄αυτή την Κυριακή νέες πτήσεις από την εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, μαζί με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Δεν μπορώ να ξεφύγω από τη μυρωδιά και τη δύναμη του χαρτιού".
Με αυτή την ανάρτηση στα social media ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με την κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα του Ηλία Λιβάνη.
Με το φύλλο θα συνεργάζεται και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. Και οι δύο δημοσιογράφοι,..
Καψώχας και Ακριβοπούλου, ξεναγήθηκαν την Τρίτη, στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας από τον εκδότη Ηλία Λιβάνη. Την ίδια ημέρα είχαν προηγηθεί οι απολύσεις του διευθυντή σύνταξης και αρθρογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου, της Νικόλ Λειβαδάρη (αρχισυντάκτρια Πολιτικού), της Χαράς Βλάχου (αρχισυντάκτρια Ύλης) και της πολιτικής συντάκτριας Αγγελικής Σπανού.
Στις αρχές του μήνα στη Νέα Σελίδα είχαν γίνει μαζικές απολύσεις και είχε παραιτηθεί η διευθυντική ομάδα Παναγιώτου - Μαχαίρα επειδή γίνονταν περικοπές προσωπικού και μισθών ερήμην τους (δείτε ΕΔΩ)

ΥΓ Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το επιτελικό σχήμα που θα διευθύνει τη Νέα Σελίδα καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες γίνονταν επαφές του εκδότη με δημοσιογράφους άλλων Μέσων προκειμένου να συνεργαστούν με την κυριακάτικη εφημερίδα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η «ταυτότητα» της Νέας Σελίδας θα διαμορφωθεί ως εξής:
Εκδότης-Διευθυντής: Ηλίας Λιβάνης
Διευθυντής Σύνταξης: Γιάννης Κορωναίος
Διεύθυνση Πολιτικού: Κατερίνα Ακριβοπούλου
Διεύθυνση Οικονομικού: Σωτήρης Καψώχας
Αρχισυνταξία Οικονομικού: Αμαλία Κάντζου
Αρχισυνταξία Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης