ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Οι αγράμματοι δημοσιογράφοι και οι άρχοντες του Facebook

Παλιό το αξίωμα: η δημοσιογραφία σε πάει παντού αρκεί να την εγκαταλείψεις την κατάλληλη στιγμή. Σε κάνει, λόγου χάρη, βουλευτή, υπουργό, διοικητή οργανισμού, κομματικό στέλεχος, αρχηγό κόμματος. Βέβαια, μπορείς να μην την εγκαταλείψεις και εκείνη να σε ταξιδεύει συνέχεια, κυριολεκτικά και μεταφορικά - αλλά εν προκειμένω τα παρακάτω αφορούν το «κυριολεκτικά». Ο Σεραφείμ Φυντανίδης έχει πει ότι  με το δημοσιογραφικό επάγγελμα του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει όλον τον κόσμο. Φυσικά, αυτό ισχύει για πολλούς άλλους.
Αναφορά στα ταξίδια του με αφορμή τη δημοσιογραφία, αλλά και το μπάσκετ, κάνει.. ο διευθυντής του sdna.gr, ο Βασίλης  Παπαθεοδώρου, με άρθρο του που αναρτήθηκε στο αθλητικό σάιτ.
Πρόκειται για ένα κείμενο στο οποίο, πέρα από τη σύντομη αναφορά τού συντάκτη στα ταξίδια μιας εικοσαετίες, γίνεται σφοδρή επίθεση στους «άρχοντες του Facebook» που αποκτούν αυτοδίκαια ρόλο τιμητή για οτιδήποτε. Στο ίδιο άρθρο ασκείται κριτική στους δημοσιογράφους και γίνεται λόγος για την ευθύνη του Τύπου να παραθέτει στον κόσμο «επιχειρήματα και όχι αρλούμπες».
- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο harddog-sport (ΕΔΩ)