ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Την «πλήρωσαν» η διορθώτρια και ο συντάκτης ύλης

Μια παλιά και μια καινούργια ιστορία...

Έχει βουήξει, κατά το κοινώς λεγόμενο, η μπλογκόσφαιρα με τη δημοσίευση της αγγελίας του Δήμου Περιστερίου στη Διαύγεια (εδώ η πρωτότυπη δημοσίευση, στη σελ. 8), όπου ενα από τα αποδεικτικά που πρέπει να προσκομισουν οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό είναι:
«Κατάλογος συμβάσεων τριών (3) τουλάχιστον παρόμοιων (Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το) με την παρούσα σύμβαση προμηθειών που εκτελέσθηκαν την τελευταία τριετία (όχι αναγκαστικά σε ξεχωριστά έτη), συνοδευόμενος από βεβαιώσεις ορθής εκτέλεσης και ολοκλήρωσης..
Φυσικά, το απόσπασμα δεν έπρεπε επουδενί να τυπωθεί, ήταν σχόλιο ίσως του.. προϊσταμένου προς τον συντάκτη, να προσέξει να μη γίνει λάθος, να μη διατυπωθεί ο όρος έτσι που να αποκλείει τον επιθυμητό προμηθευτή -αν, ας πούμε, είχε ο λεγάμενος εκτελέσει μόνο 2 συμβάσεις θα έμπαινε «2» αντί για «3».
Κάμποσες φορές έχει συμβεί ανάλογη γκάφα -θα θυμαστε το μνημειώδες της Καθημερινής, τo 2009, όπου σε ένα άρθρο όπου απαριθμούνταν γενναιόδωρες επιχορηγήσεις υπήρχε η παρατήρηση «Λέο, δες το λίγο με τον Ζήρα, γιατί ειναι φίλοι μας αυτοί».
- διαβάστε περισσότερα στο μπλογκ  agitatoras ΕΔΩ