ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας, ο Αδωνις και η Ελλάδα της αρπαχτής

"Κάποιοι προσπάθησαν να μας ενημερώσουν ότι το να παρκάρεις τα αφορολόγητα λεφτά σου σε εξωχώριους παραδείσους, αποτελεί ηθικό- μάλιστα- δικαίωμα όσων προσπαθούν να γλιτώσουν τα εισοδήματά τους από την υπερφορολόγηση, αφού έτσι, μας λένε, λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα στον καπιταλισμό".
Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας από την Κομοτηνή, ασκώντας κριτική στη ΝΔ, αναφερόμενος, χωρίς να τον κατονομάσει, στις δηλώσεις του 'Αδωνι Γεωργιάδη.
Τόνισε πως "αν βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο της χρεοκοπίας ως χώρα, δεν είναι γιατί δεν είχαμε.. δυνατότητες, ούτε γιατί, όπως μας λένε, ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας. Αλλά γιατί πάντοτε σε αυτό το τόπο συνυπήρχαν δυο Ελλάδες. Η Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας με την Ελλάδα της διαφθοράς και της αρπαχτής".
"Και τώρα μας λένε πως εκτός από νόμιμη, η λεηλασία ήταν και ηθική", πρόσθεσε. Αντί απάντησης, όπως είπε, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι "η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε μαζί, με την Ελλάδα της κρίσης", για να υπογραμμίσει πως "δεν πρόκειται να σηκώσει ξανά κεφάλι. Δεν πρόκειται να επιστρέψει".