ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Πέθανε ο Διονύσης Τζαννάτος

Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, η κηδεία του στις 13:00 από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών

Σε ηλικία 57 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Διονύσης Τζαννάτος, ένας ευγενής, πράος και καλοσυνάτος δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε τίμια και με συνέπεια χωρίς ποτέ να δημιουργήσει τριβές και προβλήματα. Ο Διονύσης Τζαννάτος γεννήθηκε το 1960 στο Τορόντο του Καναδά.
Στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας ενώ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1981 ως σκιτσογράφος στο περιοδικό «Μοντέρνο Τραγούδι».
Το 1984 εργάστηκε στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνοκαναδική Εβδομάδα» ενώ από το 1988 και έως το κλείσιμο της εφημερίδας εργάστηκε στον «Ελεύθερο» ως υπεύθυνος του εξωτερικού δελτίου και ως σκιτσογράφος. Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «DERBY» και «SPORTDAY»..
Είχε λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις γελοιογραφίας και είχε εικονογραφήσει σχολικά βιβλία στην αγγλική γλώσσα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του Αγγελική και την αγαπημένη του κόρη Ελμίνα και αποχαιρετά τον Διονύση Τζαννάτο, ο οποίος «έφυγε» απρόσμενα σκορπώντας λύπη σε όλους μας.
H κηδεία του Διονύση Τζαννάτου, θα γίνει την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017, στις 13:00 από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.