ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Κουσούλης εναντίον Χατζηνικολάου και στη μέση ο Καψής

Ο «αντιμνημονιακός συμπαραπλανητής του λαού», ο «αυλικός Λευτεράκης» και ο «θρόνος της αλαζονείας»

Μύλος... Ο επικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης αποκάλεσε τον εκδότη - δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου (σε σχόλιο του στο διαδίκτυο) «αντιμνημονιακό συμπαραπλανητή του λαού» με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αντιδράσει μέσω της εφημερίδας του, της Real News. Οπως λέει ο Λ Κουσούλης  η εφημερίδα του Χατζηνικολάου αναφέρεται στην επαγγελματική διαδρομή του, τον αποκαλεί ''αυλικό' και τον παρουσιάζει ως γυρολόγο της εργασίας... O Λ. Κουσούλης θεώρησε επιβεβλημένο να απαντήσει, πράγμα που έκανε μέσω fb ενώ στην σκληρή αντιπαράθεση μπλέχτηκε κι ο Μανώλης Καψής που πήρε το μέρος του επικοινωνιολόγου.
Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, ο Λ. Κουσούλης γράφει αναφερόμενος αποκλειστικά στον Νίκο Χατζηνικολάου:
Η ιδιοτελής διαστροφή και ο Νίκος Χατζηνικολάου
Ορισμένοι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει να ζεις απο την εργασία σου. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Του δόθηκαν όλα απλόχερα απο τα πρώτα του βήματα
Καθυστερημένα ενημερώθηκα οτι η εφημερίδα του της περασμένης Κυριακής, σε σχόλιό της αναφέρεται στο πρόσωπό μου, με δόλια διαστροφική φιλοσοφία. Με σκοπό να με πλήξει. Πρόκειται για την απάντηση του Ν. Χατζηνικολάου σε σχόλιό μου στο διαδίκτυο , που τον αποκαλούσα ''αντιμνημονιακό συμπαραπλανητή του λαού''. Αναφέρεται στην επαγγελματική διαδρομή μου και με αποκαλεί ''αυλικό''. Με παρουσιάζει ως γυρολόγο της εργασίας. Θα του έλεγα οτι πρέπει να ντρέπεται, αλλά δεν συμβιώνει η αλαζονεία με την ντροπή. Εργάζομαι 30 χρόνια στο χώρο της επικοινωνίας και εκατοντάδες ''πελάτες'' με τίμησαν με την συνεργασία τους, μεταξύ των οποίων και δύο Πρωθυπουργοί. Ως υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Αθηναίων επι Εβερτ συνέπραξα στον 9,84, όπου εκει ο Ν. Χατζηνικολάου εκλιπαρούσε για διεύρυνση της επιρροής του. Γνωρίζω καλά τις μεθόδους του.
Ετσι με παρουσιάζει να θέλω να μπω στα ''σαλόνια'', ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ψεύδεται συνειδητά.
Αυτός θα μιλάει απο τον υψηλό θρόνο της αλαζονείας του, εμείς οι ''κοινοί θνητοί'', θα πορευόμαστε με το ήθος και την αξιοπρέπειά μας, μαχόμενοι διαρκώς και κρατώντας ψηλά τη σημαία που γράφει ''ιερή είναι μόνο η ελευθερία''.
Υ.Γ. Διαθέτοντας 2 εφημερίδες, έναν ρ/σταθμό και με λόγο στην Τηλεόραση θα επιχειρήσει να με βλάψει. Του λέω οτι δεν μπορεί να αγγίξει ούτε τρίχα της κεφαλής μου.
Το πολύ να με αποκαλέσει ''Λευτεράκη'', όταν μονολογεί αντιμνημονιακά στο σταθμό του.
Υ.Γ.2 Λυπάμαι φίλοι μου για την προσωπική αναφορά , αλλά ορισμένα πράγματα είναι αναγκαία.
Στην διένεξη παρενέβη κι ο Μανώλης Καψής που κοινοποίησε το σχόλιο-απάντηση του Λ. Κουσούλη στο fb  με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να «μπλοκάρει» στο twitter τον διευθυντή ειδήσεων του Mega... Για το τελευταίο έγραψε ο Μ. Καψής: