ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη...

- "Δήγματα Γραφής" από τον Γ. Παπαχρήστο
- Οι προσφορές της "Ελευθερίας του Τύπου" και τα στελέχη της

Ενθουσιασμένος είναι από τη νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος (αποχώρησε από «Τα Νέα») που με ένα δισέλιδο θα διαµορφώνει, λέει, την πολιτική ατζέντα. Αυτό συνάγεται από τα αναγραφόμενά του στο facebook:
«Ξεκινάμε απο την Κυριακή που ο μήνας εχει 19, ενα καινούργιο ταξίδι! Με την "Ελευθερία του Τύπου" που αποδεικνύει πριν καν κρεμαστεί στα μανταλάκια οτι διαθέτει balls! Πολλά! Ξεκινάμε με ελπίδες πολλές, με διάθεση για καλύτερη ενημερωση και με όρεξη, διάθεση και αποφασιστικότητα να δώσουμε μια άλλη πνοή στον ελληνικό Τύπο που χειμάζεται. Ξεκινάμε με το άγχος της πρώτης φοράς και τον..
ενθουσιασμό του πρωτάρη που αψηφά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν γύρω του.
Ξεκινάμε. Με "Δήγματα Γραφής". Όπως λέμε "Στίγμα"...»

Η πολυσέλιδη «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου» του Χρίστου Μουλίνου, κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου με δύο προσφορές: ένα cd με την Αλκηστι Πρωτοψάλτη (live με την συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων) και το λεξικό του Μπαμπινιώτη για το Σχολείο και το Γραφείο. Δείτε ΕΔΩ ποιοι στελεχώνουν τη νέα εφημερίδα.