ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

«Νέος» ΕΔΟΕΑΠ δια χειρός… Μαξίμου

Η είδηση είναι καταρχήν θετική. Για αύριο Τρίτη έχει συγκαλέσει το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις -μέλη του σε έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία του οργανισμού. Θέμα, τι άλλο; Τι θα γίνει με τον ΕΔΟΕΑΠ. Τα στοιχεία είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Γ. Κατρούγκαλος μετά την ψήφιση του νόμου για το ασφαλιστικό, τάχθηκε υπέρ ενός νέου “πόρου” που θα συμφωνηθεί μεταξύ εργοδοτών και ενώσεων σε ένα είδος σύμβασης μεταξύ τους για να να δίνεται στον ΕΔΟΕΑΠ το οποίο όμως -για να συμφωνήσουν οι εργοδότες- πρέπει να έχει όλους τους εργαζόμενους όλων των ΜΜΕ, εντός του. Όλων των ΜΜΕ; Κρατάμε αυτό το ερώτημα για παρακάτω.
Κατά πληροφορίες το σχέδιο που προωθείται υπό τη σκέπη παράγοντα στο Mέγαρο Μαξίμου (και.. δημοσιογράφου), είναι να συμφωνηθεί η ένταξη όλων των μισθωτών εργαζομένων στα ΜΜΕ, όλων των ειδικοτήτων στον ΕΔΟΕΑΠ. Μόνο όμως για να καλύπτεται ο τομέας υγείας, ήτοι ο οργανισμός θα μεταλαχθεί σε ένα πολυιατρείο τύπου …ΙΚΑ με χιλιάδες ασφαλισμένους(ήδη έχει 18.000 ασφαλισμένους δημοσιογράφους-υπαλλήλους).
- διαβάστε περισσότερα στο mediatvnews