ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πες κάτι αριστερό!

Μια ταπεινή παράκληση ενός σχολιογράφου

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης (newpost)

Εύκολο, πολύ εύκολο είναι να την πέφτεις αυτές τις μέρες στην κυβέρνηση. Εύκολο και διόλου παράλογο, εδώ που τα λέμε. Φόρους βάζουνε οι άνθρωποι, λογικό είναι να ακούνε τα σχολιανά τους. Και το πρώτο αντανακλαστικό σε αυτή την περίπτωση είναι να γκρινιάξεις και να κατεβάσεις μούτρα. Για να μην πω να μουτζώσεις, διότι τότε κινδυνεύεις να πέσεις στην κατηγορία γνωστού κοινοβουλευτικού αστέρος και να αποκαλείς «ξεφτίλα» τον Τσακαλώτο στη Βουλή. Αυτά συμβαίνουν βεβαίως όταν πιστεύεις ότι δύο σπουδαίοι τύποι περπάτησαν σε αυτή τη γη, εσύ κι ο υιός ο μονογενής του Θεού.
Αλλά είχαμε μείνει στην κυβέρνηση. Που έφερε κάτι χιλιάδες σελίδες στη Βουλή και το έμαθε..
ο Χρυσοχοῒδης και ξεφύσηξε. Η Παναγιά τον φύλαξε, να μην τις διαβάσει κι αυτές και υποκύψει στην υπερκόπωση. Όχι βέβαια ότι οι τρέχοντες βουλευτές θα το περάσουν από χτένι το νομοσχέδιο, μπορεί όμως να ρίξουν και καμιά ματιά έτσι για το ονόρε. Για να ξέρουν τι ψηφίζουν βρε αδερφέ. Να μην πάνε έτσι τυφλά και χύμα, επειδή τους το είπε ο αρχηγός και το επιβάλλει η κομματική πειθαρχία. Σαν το ζόρι της Νέας Δημοκρατίας ένα πράγμα, που επειδή είναι φιλελέ ο αρχηγός θα πει «ναι» στις ιδιωτικοποιήσεις και «όχι» στα υπόλοιπα. Α λα καρτ, όπως τα μενού σαν να λέμε. Και τα «μενού εξορίας» που είναι της μόδας αυτές τις μέρες, σε μια αδιανόητη επίδειξη κλούβιας κεφάλας!

- διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ