ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η Τρέμη παίρνει σύνταξη

Πολύ βαρύ -ασήκωτο- το κλίμα που επικρατεί στον ειδησεογραφικό τομέα του τηλεοπτικού σταθμού Μega. Ενδεικτικό ήταν το ότι στην τελευταία Γενική Συνέλευση, όπου αποφασίστηκαν κυλιόμενες στάσεις εργασίας, δεν ήταν παρόντες ούτε ο διευθυντής ειδήσεων, Μανώλης Καψής, ούτε ο Γιάννης Πρετεντέρης, που το τελευταίο διάστημα συμμετείχε και μάλιστα τοποθετείτο δημοσίως, αλλά -κυρίως- ούτε η Ολγα Τρέμη. Προφανώς απογοητευμένη και αυτή από την εξέλιξη των πραγμάτων, αποφάσισε -στην παρούσα φάση- να μην εμπλακεί άλλο και να περιμένει τις εξελίξεις.
Αλλωστε πληροφορίες, του «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά, αναφέρουν πως η γνωστή δημοσιογράφος έχει κάνει ήδη αίτηση συνταξιοδότησης και το αν θα προχωρήσει μέχρι τέλους..
στη διαδικασία αυτή θα εξαρτηθεί από την επιβίωση ή μη του Mega, αλλά και από τους ανθρώπους που -σε περίπτωση που συμβεί το... θαύμα- θα κληθούν να το διοικήσουν.
Οι εντάσεις δεν λείπουν μεταξύ των δημοσιογράφων, αν και έχουν μειωθεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία Γενική Συνέλευση ένας πολιτικός συντάκτης (ο Χρήστος Τσιγουρής, ο οποίος καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ και έχει πολύ καλές σχέσεις με το Μαξίμου) πρότεινε να ανασταλούν οι κυλιόμενες κινητοποιήσεις έως τη Δευτέρα 16 Μαΐου - πρόταση πάντως που, πέραν του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, στηρίχθηκε μόλις από τρεις-τέσσερις δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να απορριφθεί... μετ’ επαίνων. (πηγή: parapolitika)