ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

To βαφτιστήρι του Πρετεντέρη

Βιαζόταν στη συνέλευση του MEGA να πάει για λαμπάδα!

Διχασμένοι εμφανίστηκαν οι δημοσιογράφοι του MEGA στη συνέλευσή τους της Μεγάλης Δευτέρας προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στην ασυνέπεια της Διοίκησης και των μετόχων ως προς την καταβολή των οφειλομένων – μισθού και δώρου Πάσχα.
Άλλοι προτείνουν επίθεση σε μετόχους και τράπεζες μέσω κειμένου, το οποίο συντάχθηκε και είναι προς έγκριση και από τους εργαζόμενους ΕΤΙΤΑ (τεχνικοί), ΕΠΗΕΑ (διοικητικοί), και άλλοι υπενθυμίζουν ότι «τόσα χρόνια το κανάλι μάς πλήρωνε κανονικά και θα πρέπει κι εμείς να δείξουμε κατανόηση».
Το κείμενο θα δοθεί στην ΕΣΗΕΑ για να το δημοσιοποιήσει και έχει αποφασιστεί να το διαβάζουν οι παρουσιαστές δελτίων και εκπομπών. Παράλληλα, θα αναφέρεται στο κάτω μέρος της οθόνης για πόσο καιρό παραμένουν οι εργαζόμενοι απλήρωτοι.
Το μέγεθος διχασμού της αίθουσας σύνταξης φαίνεται από την αντίδραση του Δημήτρη Τάκη ο..
οποίος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να διαβάσει στην εκπομπή του (Mega Σαββατοκύριακο) κείμενο που θα αναφέρει τα ονόματα των μετόχων. Και αυτό, αδιαφορώντας ότι το κείμενο θα αποτελεί απόφαση γενικών συνελεύσεων. Θυμίζουμε ότι Τάκης εργάζεται και στον Βήμα FM του Ψυχάρη, ενός από τους μετόχους του MEGA.
Προκλητικός ήταν και ο Πρετεντέρης, ο οποίος βιαζόταν να τελειώσει η συνέλευση και το ζητούσε (υποθέτουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου - και, μέλλον, περισσότερο αστείου) για να πάει να πάρει λαμπάδα στο βαφτιστήρι του.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport