ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κλείνει μετά από 23 χρόνια το κανάλι «Κύδων» της Κρήτης

Απολύονται και οι τελευταίοι εργαζόμενοι

«Μαύρο» στον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό «Κύδων» της Κρήτης. Το κανάλι μετά από 23 χρόνια λειτουργίας (ξεκίνησε να εκπέμπει το 1993) κατέβασε διακόπτες.
Το «Κύδων» αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια οικονομικά προβλήματα, τα οποία όμως, ποτέ δεν είχαν σταθεί εμπόδιο για τη λειτουργία του.
Από το 2004 έως και τα τέλη του 2010, μπήκε στην ψηφιακή εποχή, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό της και ταυτόχρονα και το τηλεοπτικό προϊόν που προσέφερε στο κοινό.
Η πρώτη απόφαση για το κλείσιμο ελήφθη σε ένα διοικητικό συμβούλιο που έγινε στα μέσα Μαρτίου και η οριστική απόφαση πάρθηκε στις 30 Μαρτίου.
Λίγες ημέρες μετά απολύθηκαν οι πρώτοι τέσσερις εργαζόμενοι, ωστόσο την τελευταία στιγμή,.. είχε διαρρεύσει πληροφορία που έκανε λόγο για ενδιαφερόμενο αγοραστή. Οι επαφές ναυάγησαν και την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν οι επόμενες απολύσεις με τις τελευταίες να αναμένονται να γίνουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.