ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Eνώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ο Στ. Παπασταύρου...

Eξηγήσεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της υπεράκτιας εταιρείας STABRI limited, καλούνται  να δώσουν ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων, ο Σταύρος Παπασταύρου, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθώς και ο επιχειρηματίας Σάμπυ ΜιωνήΟι Παπασταύρου και Μιωνή καλούνται την ερχόμενη εβδομάδα σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι για την τέλεση αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα μετά από νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικοί λειτουργοί.
Στο γραφείο των Οικονομικών Εισαγγελέων διαβιβάστηκαν στοιχεία, μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής, από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους σχετικά με την STABRI ltd. Ο φάκελος που έχουν στη διάθεση τους οι εισαγγελείς περιλαμβάνει περίπου 450 σελίδες εγγράφων δικηγορικού..
γραφείου, που φέρεται να παρέχει υπηρεσίες για την σύσταση και λειτουργία υπεράκτιων εταιρειών, τα οποία εκτιμώνται σημαντικά ως προς τον πραγματικό ιδιοκτήτη της επίμαχης εταιρείας.
Ο Παπασταύρου σε ανακοινώσεις του αναφέρει ότι έχει στοχοποιηθεί με σκοπό την επαγγελματική και ηθική του εξόντωση για πολιτικούς λόγους, ενώ υποστηρίζει πως η εταιρεία ανήκει στον κ. Μιωνή.
Τα νέα στοιχεία που καλούνται να αντικρούσουν οι Παπασταύρου και Μιωνή έχουν ήδη διαβιβαστεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ελέγχει τις δηλώσεις πόθεν έσχες του δικηγόρου.