ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η δημοσιογράφος - προξενήτρα

Ο Σταύρος διαρρέει (στα ΝΕΑ) ότι τον αντιγράφει ο Κυριάκος

Δεν φτάνει που του παίρνουν τα στελέχη, σε λίγο και κάποιους βουλευτές, τον αντιγράφουν κιόλας! Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη που έβαλε «ΤΑ ΝΕΑ» να διαμαρτυρηθούν για λογαριασμό του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ «κοπιάρουν το Ποτάμι». Δυστυχώς όμως για τον ίδιο έχει δίκιο, πράγματι έτσι είναι, τον αντιγράφουν… Αλλά ως γνωστόν ο νικητής τα παίρνει όλα!  Και νικητής είναι ο Κυριάκος!
Μπορεί λοιπόν ο Σταύρος να διαμαρτύρεται ότι δήθεν οι εφημερίδες του ΔΟΛ δεν προβάλλουν Το Ποτάμι και τον ίδιο, «ΤΑ ΝΕΑ» όμως, που σχεδόν καθημερινά βρίσκουν χώρο για μια φωτογραφία του, κόντεψαν εχθές να τα «τσουγκρίσουν» με τη ΝΔ για χάρη του (λέμε τώρα)!
Όπως προκύπτει και από το παρακάτω παραπολιτικό ο επικεφαλής του κόμματος φρόντισε.. πριν φύγει για Βρυξέλλες – ο ίδιος ή κάποιο στέλεχος -  να διαρρεύσει στη «φιλόξενη» στήλη των ΝΕΩΝ «Ο μικροπολιτικός», ότι η ΝΔ «κοπιάρει» το κόμμα του!
Η συντάκτρια της εφημερίδας που έχει την ευθύνη για το συγκεκριμένο δισέλιδο ανακάλυψε ότι ο «τρόπος που πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιάζει αρκετά με αυτόν του Σταύρου Θεοδωράκη»!  Μάλιστα επικαλείται και συγκεκριμένο παράδειγμα για να πείσει τους ψαγμένους αναγνώστες της εφημερίδας λέγοντας ότι, «οι παροικούντες τη Συγγρού σε ανακοίνωσή τους αντέγραψαν όλα τα στοιχεία των “γκρίζων αναθέσεων της μιας ημέρας” για τη δημιουργία hot spots που έδωσε Το Ποτάμι… για να ζητήσουν από την κυβέρνηση εξηγήσεις».
Τέλος για το ξεκάρφωμα και για να καμουφλάρει τη σκαστή διαρροή (κατευθείαν από τη Σεβαστουπόλεως) η δημοσιογράφος βάζει την πινελιά της και ρίχνει την ιδέα της συνεργασίας ΝΔ – Ποτάμι για να «υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση» όπως λέει! Μόνο που η δημοσιογράφος – προξενήτρα, ξέχασε ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ της Φώφης της κεντροαριστερής!

- από το enimerosi24.gr